.

Livrarea produselor se face prin intermediul curierului rapid, in Bucuresti si in tara.

Disponibilitate

Livrarea produselor comandate se realizeaza in termen de 1-3 zile lucratoare (luni - vineri), incepand  cu data plasarii comenzii dumneavoastra. Daca din motive obiective (probleme tehnice sau indisponibilitate pe stoc) nu putem sa realizam comanda dvs., ne angajam sa va anuntam de indisponibilitatea temporara si de variante pentru a putea remedia problema. 

Pret transport

Transportul se plateste in functie de greutatea coletului si de destinatia de livrare. Fiecare produs are presetata greutatea, luand in considerare produsul in sine, ambalajul propriu si cutia utilizata pentru expediere. Acestea nu sunt vizibile in site, insa sunt luate in calcul pentru determinarea pretului final.

Pe masura ce adaugati produse in cos, puteti observa evolutia costului de transport, in cosul de cumparaturi.

Indiferent de valoarea comenzii, preturile sunt urmatoarele:

kg colet

Livrare Nationala

0,001-1

20 lei

1,001-10

+1 leu/kg

Preturile includ TVA.

Pentru colete mai grele de 10 kg, vi se va comunica in scris costul de transport, pe adresa de e-mail furnizata, sau telefonic, coletul urmand sa fie livrat doar in urma acordului dvs.

ATENTIE!!!

Inregistrarea comenzii pe site nu constituie contract intre parti. Dupa inregistrarea comenzii, un reprezentant al Stefio.ro va va contacta telefonic pentru confirmarea comenzii si, in cazul in care produsele sunt disponibile, acestea vor fi livrate la adresa confirmata telefonic de catre client.

In cazul promotiilor, exista posibilitatea ca unele produse sa ajunga in status de stoc insuficient pentru livrare. Livrarile de produse se realizeaza in ordinea inregistrarii comenzilor in site.

Pentru cosurile de cumparaturi cu valoare mai mare de 200 de lei, livrarea se efectueaza GRATUIT.

Pentru cosurile de cumparaturi cu valoare mai mare de 500 de lei, livrarea se efectueaza GRATUIT, iar plata produselor se realizeaza in AVANS, prin transfer bancar.

Produsul comandat va fi livrat la adresa de livrare indicata de catre utilizatorul care a inregistrat comanda pe site, în termen de 1-3 zile lucratoare de la prelucrare*, daca nu este specificat altfel. Expedierea produselor se efectueaza in urmatoarea zi lucratoare dupa inregistrarea comenzii pe site. Exista situatii in care produsul comandat nu este pe stoc iar in aceste cazuri, in urma acordului telefonic sau scris al clientului, se va propune o noua data de livrare de comun acord.

Pentru localitatile - orase mici, comune, sate, catune - ce nu sunt in aria principala de acoperire a companiilor de curierat pot aparea diferente in costul transportului afisat la finalizarea comenzii, in functie de kilometrii suplimentari realizati inafara retelei curierului. In acest caz, veti fi anuntat, livrarea fiind efectuata doar in urma acceptului dvs. in scris pentru noul tarif.

* comenzile pot fi prelucrate de luni pana vineri intre orele 9-16, cu exceptia sarbatorilor legale

In cazul sarbatorilor legale, a perioadelor dedicate evenimentelor tip Black Friday, Valentine's Day, Halloween etc, sau dificultatilor cauzate de fenomene meteorologice, este posibil sa apara intarzieri in expedierea comenzilor.

Produsul este predat clientului sau unei persoane terte care o va receptiona, va verifica starea coletului (nedeteriorat, sigilat) va plati si va confirma primirea produsului în numele clientului semnând documentele de livrare.

Rarsim Novus Srl va depune toate eforturile nevesare pentru a respecta termenele de livrare mentionate pe site. Totusi, nu putem fi considerati responsabili de eventuale intarzieri de livrare sau pierderi de colete provocate de catre un tert, de catre consumator sau de o cauza imprevizibila si insurmontabila precum cazul de forta majora. 

Avand in vedere ca produsele comercializate prin intermediul acestui site sunt lenjerii intime, acestea nu se pot returna, din motive de igiena.

Datele cu caracter personal comunicate de client nu vor fi facute publice conform Legii de protectie a datelor cu caracter personal si Codului de procedura fiscala.

Aceste Conditii generale de livrare intra in vigoare la data de 11 ianuarie 2020. Rarsim Novus Srl si www.stefio.ro isi rezerva dreptul de a le modifica in orice moment, publicand in acelasi timp modificarile respective pe site. Modificarile ulterioare in Conditiile generale nu afecteaza relatiile contractuale dintre client si Rarsim Novus Srl, respectiv www.stefio.ro, pentru comenzile plasate anterior acestor modificari.

Anularea sau modificarea comenzii

Pentru anularea sau modificarea comenzilor va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp posibil prin email la office@stefio.ro sau telefonic la 0729 813 210 / 0720 581 541.

Ultima modificare: 30.01.2020